Plåtslagare Stockholm

Plåtslagare Stockholm

Ett fint tak är kronan på verket när du bygger eller renoverar din bostad och viktigt att det utförs av en plåtslagare Stockholm med rätt kunskaper och erfarenhet.

Viktig och ibland ta in en takfirma för att se efter hur ert plåt tak mår och en del har oturen att glömma detta och kanske har en skada i plåten och då gäller det att vara snabb, för att det finns få saker som skadar hus och byggnader så mycket som fukt. Har man en liten skada i taket eller haft ett förtag utan rätt certifikat och kunskaper kan det läcka in vatten och då in finns det risk för skador som kräver stora och dyra reparationer. Därför ska du ha en plåtslagare Stockholm som kan sitt arbete och utför det med stolthet och kunskap.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Och när du är i behov en bra och seriös plåtslagare Stockholm med certifikat kontakta oss när du vill ha en plåtslagare Stockholm. På Nymans Tak är vi bra på plåt ak och har plåtslagare Stockholm som har arbetat med dom alla typer av plåt Lackerad, koppar, aluzink, rostfritt, profilerad plåt, galvad plåt och inget jobb är för litet eller stort.

Plåtslagare Stockholm

VÅRA PLÅTSLAGARE STOCKHOLM HAR ERFARENHET AV PLÅTARBETEN

Våra plåtslagare Stockholm utför jobbet på bästa snabbt och effektivt utan att tumma på kvalitet. Ett plåttak blir ofta beskrivet som vackert och stiloberoende. Med rätt underhåll, håller det i många, många år.

Nymans Tak monterar vi och utför

  • TRP-plåt
  • tegelplåt
  • fasadplåt
  • bleck
  • bandtäckning
  • plåtklädnader av skorstenar

Självklart lämnar vi 10 års garanti på jobbet. Förutom plåttak gör våra plåtslagare Stockholm allt annat som ingår inom plåt på fastigheter som tex Stuprör, hängrännor, plåtlister, fönsterbleck. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att ditt tak är i goda och erfarna händer. Och när det kommer till miljön lämnar vi alltid in allt plåt på återvinning centraler.

Varmt välkomna till Nymans Tak

Telefon: 08-350992
Epost: info@nymanstak.se
Adress: Bangatan 15, 171 63 Solna

Kontakta oss

Vi gör alltid vårt bästa för att svara på dina frågor så fort som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search