Takfirma Bromma

Takfirma Bromma

Vi är Takfirma Bromma som utför alla typer av tak arbeten. Och är ni i behov av en takfirma? Grattis då har ni hitta en av dom bästa i branschen! Kanske låter kaxigt med så är det kolla på våra referenser dom flesta jobben vi får in kommer på rekommendation och det tycker vi är ett bra betyg. Dessutom Nymans Tak är en Takfirma Bromma som har vi lång erfarenhet av alla typer av tak,

För att nämna få:

  • tegelpannor
  • betongpannor
  • papptak
  • plåttak
  • shingel

Oavsett vilket arbete vi gör som Takfirma Bromma, så lämnar vi alltid ett fast pris och 10 års tätskiktsgaranti. Att hitta en bra Takfirma Bromma kan ibland vara svårt med många oseriösa takfirmor med dålig ekonomi och kunskap , som företag är det viktigt att ha god ekonomi för att inte försvinna från marknaden. Vi kan med stolthet säga ”se gärna våra referenser” och vi kommer att se till att ert tak får exakt det underhåll eller service den behöver. Nymans Tak är noggranna ha nöjda kunder där för har vi 100% nöjdkundgaranti och där lämnar vi allt våra arbeten utförda på toppnivå. Ni som kund ska känna trygghet genom hela projektet, är väldigt viktigt för oss!

Takfirma Bromma

Söker ni en Takfirma Bromma?

Som Takfirma Bromma har vi en bred och stor kunskap inom tak för alla typer av byggnader. Vi vet vad som behöver göra oavsett vart du bor i Bromma. Nymans Tak tummar aldrig på kvalitet och som en Takfirma Bromma så ser vi alltid till att det bästa material används till ert projekt. Och vi utser alltid en projekt ansvarig som blir eran kontaktperson.

Utöver rollen som kontaktperson ansvarar arbetsledaren bland annat för:

  • Kvalitetssäkring
  • Arbetsmiljö
  • Dokumentation
  • Egenkontroll

Med kunskap och utbildning utser vi en projektansvarig som kan Leda, planera och samordna det dagliga arbetet som en Takfirma Bromma. Och hålla dialoger med kunder, det tycker vi som Takfirma Bromma är viktig. För att värna om miljön och hålla kostnader nere planerar vi alltid att ha så få antal transporter som möjligt, genom att samordna utkörning av material och samåka till arbetsplatsen detta spara både på miljön och ekonomin, kontakta en av våra kollegor på Nymans Tak om du har frågor eller vill att vi ska komma ut på ett kundbesök.

Varmt välkomna till Nymans Tak

Telefon: 08-350992
Epost: info@nymanstak.se
Adress: Bangatan 15, 171 63 Solna

Kontakta oss

Vi gör alltid vårt bästa för att svara på dina frågor så fort som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search