Takrenovering Stockholm

Takrenovering Stockholm

En Takrenovering Stockholm Behöver inte var lång och utdraget! Vi ser till att det kommer gå smidig och bra när vi utför Takrenovering Stockholm för vi har en av landets bredaste kompetenser.

Dessutom gör vi gör det enkelt bra och tryggt!

  1. Platsbesök

Vi kommer ut till er och utför en kostnadsfri besiktning samt lämnar en noggrann offert

  1. Uppstartsmöte

När ni anlitat oss går vi tillsammans igenom offerten samt bokar byggstart.

  1. Byggstart

Våra erfarna takläggare startar arbetet samtidigt som arbetsledaren rondar och uppdaterar

  1. Slutbesiktning

Vi slutbesiktigar, ni får dokumentation och 10års garantibevis. Tack för ert förtroende!

Behöver inte vara svårare än så. Se bara vad våra tidigare kund och referens jobb här. Vi kommer att se till att eran Takrenovering Stockholm blir en trevlig upplevelse!

Takrenovering Stockholm

Takrenovering Stockholm av högsta kvalitet!

När vi våra anställda är ute på ett uppdrag ser dom alltid till att det är rent och fräsch där dom utför Takrenovering Stockholm. Det är bra för alla Natur, boende, grannar och även våra Medarbetare på Nymans Tak. Vi på Nyman Tak har vi en bred och stor kunskap inom tak för alla typer av byggnader. Och att Renovera ett tak kan skilja sig på många olika sätt beroende på vart du bor i Sverige. Till exempel om man ska man utföra en Takrenovering Stockholm city ,vasastan eller kanske en bit ut i någon av Stockholm förorter ljudnivån ökat sedan huset byggdes och man behöver bättre isolering mm vi tar hänsyn till allt och är väldigt lyhörda när vi samtalar med kunder, ert önskemål är vårt mål! Vi utbildar oss kontinuerligt för att alltid kunna erbjuda den mest miljövänliga Takrenovering Stockholm och bästa lösning för just ert tak. Det tycker vi på Nymans Tak är viktig! Dessutom har som mål att ha så få antal transporter som möjligt, genom att samordna utkörning av material och samåka till arbetsplatsen detta spara både på miljön och ekonomin. Kontakta en av våra medarbetare på Nymans Tak om du har frågor om Takrenovering Stockholm eller vill att vi ska komma ut på ett kundbesök.

Välkomna till Nymans Tak!

Telefon: 08-350992
Epost: info@nymanstak.se
Adress: Bangatan 15, 171 63 Solna

Kontakta oss

Vi gör alltid vårt bästa för att svara på dina frågor så fort som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search