Solceller

Solceller

På Nymans Tak hjälper vi våra kunder med komplett installation av solcellsanläggning. Vi erbjuder högeffektiva solcells lösningar ifrån marknadsledande tillverkare. Vi tar hand om hela installationen, från föranmälan till elleverantören till drifttest. Tillsammans med Sol & Tak Specialisten AB har vi god erfarenhet av solcellsinstallationen sedan 2015. Kontakta oss för så berättar vi mer om vilka lösningar som passar bäst för just erat tak.

“Solceller på taket är ett bra miljö och -kostnadseffektivt val”

  • 1. Miljön

    Miljön är idag viktigare än någonsin. Här är Solceller ledande inför en framtid med ett fossilfritt Sverige.

  • 2. Ekonomi

    Man kan välja mellan att söka ROT-avdrag eller investeringsstöd på 20%. ROT-avdraget är det schablon på 9% som gäller på den kompletta kostnaden. Priset för solceller har sjunkit relativt mycket dem senaste åren. Detta har lett till god avkastning redan för det första året.

  • 3. Smidigt

    Det är inte längre komplicerat med solcellsinstallationer som tidigare. Bygglov för solceller är enklare och i många fall behövs det inget bygglov. Man kan komma igång med solceller väldigt snabbt.

Varför solceller?

Miljön

Miljön är idag viktigare än någonsin. Här är Solceller ledande inför en framtid med ett fossilfritt Sverige.

Ekonomi

Man kan välja mellan att söka ROT-avdrag eller investeringsstöd på 20%. ROT-avdraget är det schablon på 9% som gäller på den kompletta kostnaden.
Priset för solceller har sjunkit relativt mycket dem senaste åren. Detta har lett till god avkastning redan för det första året.

Smidigt

Det är inte längre komplicerat med solcellsinstallationer som tidigare. Bygglov för solceller är enklare och i många fall behövs det inget bygglov.
Man kan komma igång med solceller väldigt snabbt.

Så går det till:

Steg 1 – Offert

I samråd med era önskemål tar vi fram en kostnadsfri offert. Offerten är tydlig med vad som ingår, vad det kostar och tidsåtgång.

Steg 2 – Beställning

Efter beställning planeras leverans samt byggstart. Vi skickar en föranmälan till nätägaren och meddelar att det inom kort monteras nya solceller.

Steg 3 – Leverans

Eventuell omläggning utförs samt installation av paneler. Behörig elektriker utför drifttest samt installation av växelriktare vid lämplig plats.

Steg 4 – Betalning

När taket är färdigmonterat och arbetsplatsen städat skickas fakturan med 10 dagars betaltid. Möjlighet till räntefri avbetalning finns, fråga gärna så berättar vi mer.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT!

Vi hittar den lösning som passar bäst för ditt tak.

Kontakta oss

Vi gör alltid vårt bästa för att svara på dina frågor så fort som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search