Takarbeten

Vi hjälper dig med taket

På Nymans tak kan vi hjälpa dig med de flesta typer av takarbeten. Oavsett om du bara ska reparera delar av taket eller byta ut hela, så får du ett fast pris innan vi sätter igång.

takomlaggning
Takomläggning

På Nymans Tak har vi spetskompetens inom ett flertal områden, men vår primära verksamhetsgren är tätskikt på tak. Att ert tak får rätt takmaterial är väldigt viktigt och det finns flera faktorer man bör ha i beaktande när man börjar fundera på en takomläggning. Takets lutning, läge och underlag är bara några faktorer värda att nämna. Vi är experter på området och bidrar gärna med vår expertis.

taksakerhet4
Taksäkerhet

Du som fastighetsägare ansvarar för att taksäkerheten på ditt hus, uppfyller alla krav. Är du osäker på om du har rätt utrustning eller vill du ha hjälp med montering av taksäkerhet, kan vi på Nymans Tak hjälpa dig. Vi har certifierade taksäkerhetskonsulter som besiktar ditt tak kostnadsfritt för att sedan lämna fast pris på eventuella åtgärder som bör göras. Som vanligt lämnar vi 10 års garanti på våra jobb.

taktvatten
Taktvätt

Ibland är det inget fel på taket, men det ser inget vidare kul ut. Med en taktvätt kan taket snabbt se ut som nytt. På Nymans Tak byter och reparerar vi inte bara ditt tak, vi kan även tvätta det. Vi bekämpar och förebygger mosspåväxt.

sno_tak
Snöskottning

På Nymans Tak har vi lång erfarenhet av taksnöskottning. För oss är det självklart att alltid arbeta med säkerhetsutrustning och enligt säkerhetsföreskrifter. Vi har rätt kompetens och levererar alltid i tid med hög kvalitet.

Kontakta oss

Vi gör alltid vårt bästa för att svara på dina frågor så fort som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search