Varför Nymans Tak

Fast pris & betalning efter slutfört arbete

Att byta tak är en stor investering och förmodligen något ni som kund endast gör en gång i livet. Att känna sig osäker och lite nervös, är därför inte konstigt. Oftast är det slutpriset som oroar. Blir det så mycket som man sagt, eller kommer det tillkomma något. Det är ingen rolig känsla.

På Nymans Tak arbetar vi med fasta priser så ni inte behöver oroa er för att kostnaderna springer iväg. Vi tillhandahåller alla våra kunder skriftlig offert som godkänns innan byggstart. Offerten gäller i alla lägen och skulle det under arbetets gång visa sig att extraarbete krävs, diskuterar vi alltid detta med er först. Det vi säger att det kommer att kosta innan vi sätter igång, är också den summa ni kommer att se på fakturan när vi är klara.

Kompetens, trygghet & engagemang

För oss står kunden alltid i fokus. Ni som beställare bestämmer hur ni vill ha det och vi bidrar med vår kompetens. Vår uppgift är att leverera ett fackmannamässigt utfört arbete. Detta innebär i praktiken att vi följer aktuella monteringsanvisningar för bästa kvalité och hållbarhet.

Att ni som beställare blir nöjda betyder allt för oss! Vi vet vad som krävs och lägger alltid ner ett stort engagemang på varje uppdrag. Testa oss så får ni se!

badges_long

Vad säger våra kunder?

  • “Vi anlitade Nymans tak för reparation av vårt tak och är mycket nöjda. Bra bemötande och ett snabbt och effektivt arbete. De tog sig tid och förklarade vad som behövde göras och vi hade en bra kommunikation före, under och efter att arbetet var klart.”

    Jonas P Eniro.se
  • “Nymans tak renoverade mitt garagetak med bravur! Proffsiga på alla sätt, vad mer kan man begära! Trevligt bemötande, snabbt och noggrant utfört arbete, pålitliga! Rekommenderas! ”

    Christina J Eniro.se
  • “Nymans Tak anlitades för rivning av befintligt tak, och läggning av ny takspont, underlagspapp samt dubbelfalsad aluzinkplåt. Utförandet av samtliga moment till stor belåtenhet för mig, samt för den objektiva besiktningsmannen! Trevligt bemötande, effektivt och professionellt utfört arbete. Kan varmt rekommenderas! ”

    Henrik S Eniro.se

Kontakta oss för en kostnadsfri besiktning

Kontakta oss

Vi gör alltid vårt bästa för att svara på dina frågor så fort som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search